Holtus AssurantiŽn & Financieel Advies BV

Default

Premieberekening schadeverzekeringen

Hoeveel betaal ik voor een schadeverzekering?

Wij wijzen U op het feit dat U op onze site de mogelijkheid bestaat, om bij diverse verzekeringsmaatschappijen een premieberekening te maken voor verschillende produkten.
Maar voor een gedegen advies met betrekking tot premie en polisvoorwaarden, kunt U ons ook bellen of U maakt een afspraak om naar kantoor te komen of bij U thuis.

–—>Let op: De vermelde premie is slechts een indicatie. In vele gevallen kunnen wij meer voor U betekenen m.b.t. de extra korting, die wij U kunnen verlenen als U via ons de desbetreffende verzekering afsluit.

No-claim beschermer

Deze regeling was bij veel verzekeringsmaatschappijen af te sluiten als U een motorvoertuig wilde verzekeren.
Dit hield in dat U één keer per jaar zelf een verkeersschade mocht veroorzaken, zonder dat uw korting werd aangepast. De bedoeling van deze extra ingebouwde dekking was, dat er dan minder ''doorrijders'' zijn. Dit zijn bestuurders die een aanrijding veroorzaken en, zonder hun identiteit achter te laten, wegrijden. Maar aangezien het waarborgfonds steeds meer i.p.v. minder ingeschakeld moest worden, hebben meerdere verzekeringsmaatschappijen besloten om (na 2 jaar) deze dekking te laten vervallen. Bij een volledig casco dekking moest de eigen verzekeringsmaatschappij de schade vergoeden. Doordat er echter meer schades geclaimd werden dan de maatschappijen verwacht hadden, verdwijnt deze beschermer langzaamhand uit beeld.
Eén van de weinige verzekeringsmaatschappijen die nog wel deze extra service bieden, uiteraard tegen een meerpremie, is de Noordhollandsche 1816. Voor meer info klik hier

Maak een keuze uit de volgende maatschappijen

 

                          

                                    

<<< terug